0

De leukste kleding voor dames, jongens & meiden

Team Ti Amo Fashion

Team Ti Amo Fashion

Meet Team Ti Amo Fashion & More

 

  Saskia Jeremic, eigenaresse Ti Amo Fashion & More

Saskia heeft in 2018 Ti Amo Fashion & More opgericht na jaren werkervaring opgedaan te hebben in de mode en verkoop. Ze liep al een tijd met het idee rond om een kinderkleding winkel te beginnen, omdat er in Zierikzee weinig aanbod aan kinderkleding is. Na het regelen van een leuk winkelpand en andere zaken is ze opzoek gegaan naar leuke kinderkleding merken. Binnen Ti Amo Fashion beheert zij de administratie, doet ze de inkopen en beslist ze over belangrijke zaken. Ze werkt meerdere dagen in de week in de winkel, dus je zult haar gegarandeerd tegen komen! Ze helpt je graag, houd graag een praatje en het leukste van dit werk vind ze toch wel de interacties met de klanten en advies geven over fashion.

 

Ons team Fleur Jeremic, webshop beheerder & winkelmedewerkster

Fleur is de dochter van Saskia en werkt vanaf het begin al bij Ti Amo Fashion & More, toen alleen als winkelmedewerkster. In 2019 is ze gestart met de opbouw van de webshop die na een paar maanden hard werken live ging. Naast dat zij dagelijks bezig is met het onderhoud en aanvullen van de webshop helpt ze mee met de inkoop en beheert ze de social media kanalen van de winkel. Ze staat ook regelmatig model voor de damescollectie Fleur is 4 dagen per week vast aanwezig in de winkel en helpt je graag met het zoeken naar een leuke outfit. Daarnaast is ze dol op kinderen en houdt ze kinderen graag bezig, zodat je rustig kunt passen.

 

 

Carlo Jeremic, stand in                   

Carlo is de man van Saskia Jeremic en is vanaf het begin al betrokken bij Team Ti Amo Fashion & More. Voor dat  Ti  Amo Fashion & More werd opgericht had hij een gadgets winkel tegenover het pand waar Ti Amo Fashion nu gevestigd is. Een deel van zijn gadgets zijn nog steeds verkrijgbaar in de winkel, maar je kan ook online bestellen via www.deleukstegiftshop.nl. Sinds 2019 is hij stand in voor de winkel. Hij springt bij op drukke dagen en helpt waar nodig. Carlo houdt zich ook bezig met de bestellingen, klantvragen en technische dingen. Daarnaast doet hij de inkoop van de accessoires en is hij onze chauffeur :)

 

Wij doen regelmatig fotoshoots voor onze social media kanalen. Hiervoor hebben we een aantal modellen:

Meet Sienna en Zorra, onze meiden modellen die regelmatig voorbij komen op ons social media.

Team Ti Amo Fashion