0

De leukste kleding voor dames, jongens & meiden

Tygo & Vito kinderkleding

Tygo & Vito kinderkleding is een stoer merk voor kinderen in de maten 92 tot 146/152.  Elk seizoen brengt Tygo & Vito een nieuwe collectie uit, verdeeld over meerdere leveringen. Wij verkopen de leukste geselecteerde items uit deze collectie.

Kinderkleding collectie

In de collecties van het merk Tygo & Vito zitten stoere en praktische items voor kinderen in de maat 92 tot 146/152. Het merk is zeer populair bij zowel de ouders als de kinderen. De collecties van dit merk zijn vrolijk, makkelijk te dragen en heel betaalbaar. Tygo & Vito heeft elk seizoen verschillende jeans broeken, naast de huidige collectie. De items van elke levering zijn altijd leuk met elkaar te combineren en de kwaliteit van het merk is uitstekend. Naast dat het merk heel stoer en betaalbaar is, steunt Tygo & Vito SOS kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien.  Met elk shirt dat word verkocht van Tygo & Vito gaat er een bedrag naar SOS kinderdorpen.

Tygo & Vito pre-springcollectie en zomercollectie

Aan het begin van het jaar brengt Tygo & Vito de pre-springcollectie uit, daarna volgt de zomercollectie. In deze collecties zitten leuke voorjaarsjassen, stoere broeken/shorts en kleurrijke t-shirts. Elke levering heeft een ander thema met vrolijke kleuren. De kleuren variëren van neon groen tot navy blauw. Voor ieder kind is er wat leuks te vinden in de collecties van Tygo & Vito.  kinderkleding.

    

Tygo & Vito wintercollectie

Na de zomercollectie wordt de wintercollectie uitgeleverd, waaronder de winterjassen. De winterjassen van Tygo & Vito zijn heerlijk warm en praktisch. Elke winterjas is uniek en stoer. Bij deze levering worden winterse accessoires geleverd. Denk aan sjaals en mutsen. Dan wordt de wintercollectie uitgeleverd. In deze collectie zitten stoere sweaters, warme truien en hippe broeken. Met de kleding van Tygo & Vito is jouw kind klaar voor het winterseizoen!

Tygo & Vito jongens shirt suspender  Tygo & Vito jongens hoodie anorak  Tygo & Vito jongens shirt groen  Tygo & Vito jongens sweater kobalt

Bestel direct of kom langs in onze winkel

Je kunt de Tygo & Vito kinderkleding direct bestellen in onze webshop. Boven de 19,99 krijg je gratis verzending en binnen 24 uur heb je je bestelling al in huis! Je kan ook langskomen in onze winkel. Wij staan vol enthousiasme voor je klaar en helpen je verder met de leukste en betaalbare outfit. Je vindt ons in het gezellige winkelhart van Zierikzee. Volg ons op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties, aanbiedingen en informatie.